Välkommen till Jansen Lantbruk

Det här händer just nu hos oss:

2013-04-16:
14 får födde lamm t.o.m. idag och de fick 26 lamm. Allt har gått bra och det speciella är att ett får fick trillingar och mamman visar att kunna klara av det med mycket omsorg.
Nu väntar vi för de övriga 10 tackor att föda. Hoppas det går lika bra! Vår hund Jack är jättenyfiken på lammen men han håller sig lugnt för att inte blir bortjagad av tackorna.

Sen fick vi precis besked från skinnberedare att de 20 lammskinn vi lämmnade in kommer levereras i början av maj. Det blir lång- och korthåriga. Om ni är nyfikna kan ni se bilder under fliken lammskinn.
Glömm inte att kolla in bilder på stugan vi har börjat hyra ut.

Vår 2016:
De flesta slaktade lamm har sålts, men vi har fortfarande ett utbud av förpackat fryst kött i frysen. Ring gärna för det aktuella utbudet
Vi hyr nu även ut ett semesterhus i närheten av gården. Belägen i centrala hälsingland är detta en bra plats för att slappna av och utforska vackra hälsingland.
klicka här eller på fliken "Stuga" för information och beskrivning.


december 2015:
Vecka 7 2016 kommervi att slakta lamm. Om ni vill ha närproducerat kött lagom till Påsk går det bra att beställa redan nu.

November 2014:
I höst slaktade vi 15 bagglamm. Det är ett bra år med hög köttkvalitet och hög medelvikt.
Under fliken Lammkött kan du se produkter som vi har på lager. Du kan också ta kontakt för att göra en specialbeställning.November 2014: Nya lammskinn från vårens slakt har kommit in! Se fliken Lammskinn för information.


Oktober 2014: Jansen Lantbruk i Simeå har en ny bagge!


14 april 2014: Snart är det dags för lammning. Snön smältte dussutom bort tidigt i år så fåren kan släppas ut i betesmarken snart.

Nu är också gårdsbutiken öppen igen. Där säljer vi kött, lammskinn, hemmagjord saft, lokal konst samt Nederländska godsaker.

.